Tomb Raider 15-та годишнина – Изкуството на Анди Парк

Честване на 15-годишнината:“Възраждане “ на Анди Парк („Rebirth“, Andy Park)

tomb_raider_15th_anniversary_andy_park

„Беше толкова хубаво да се върна в Tomb Raider, тъй като илюстрирах приключенията й в комикса „Top Cow“ преди повече от десетилетие. Обикновено Лара винаги се изобразява като изключително уверена в себе си, въпреки трудностите, пред които е изправена. Тук исках да покажа страхопочитание и в същото време увереност, която е дълбоко вътре, но не е напълно реализирана. Беше забавно да мога да реша задачата да илюстрирам Лара по същия начин, по който го правя в ежедневната си работа като концептуален художник за филмовата индустрия. Не изпитах нищо друго, освен забавление.”

– Анди Парк

За Анди Парк: Анди Парк предоставя концептуални услуги и илюстрации за развлекателната индустрия повече от 16 години. Работата му обхваща всички сфери на развлечения като филми и телевизия, видео игри, комикси, книги и списания.

Анди започва кариерата си през 1995 г., илюстрирайки комикси за Image Comics, Top Cow Productions, Marvel Comics и DC Comics под заглавия като Tomb Raider, Supernatural X-Men, Excalibur, Guns X и Супермен. През последното десетилетие Анди се премести от илюстрацията на комикси до създаването на концептуално изкуство за филмовата, телевизионната и видеоигровата индустрия. Той играе важна роля в разработването на игри за компании като Sony Computer Entertainment чрез наградения франчайз God Of War. По телевизията той участва в предавания като „Истинска кръв“ и „V“.

Напоследък Анди се занимава с визуална разработка / концептуално изкуство за блокбъстъри като „Тор“, „Капитан Америка: Първият отмъстител“ и дългоочаквания филм „Отмъстителите“ за 2012 г.[Уебсайта на Анди]

Посети tombraider.com/15 и изтегли изображението, за да украсиш работния си плот или любимото си мобилно устройство.